Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, hayırlı malzemelerden yapılması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en oturaklı kapıların binanın bünyesına muvafık çelik kabil malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği değaksiyonmemiştir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı bâtıni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve mahsuldar çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir dokumada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi kucakin;

Bapnın estetik kuruluşsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabilinden olur.

Yangın Kapısı aldatmaırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım düzından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 can kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus sayısına bağlamlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın otomatik olarak kapanabilen bir mekanizmaya iye olması gerekir. Bu oluş, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar. Kapanma mekanizması, bapnın güvenliğini ve etkinliğini zaitrır.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu durum denetçi edilmelidir. 

Özel kanun ve yönetmelikle koruma şeşna kurallara tam olarak geçim hazırlamak hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakadar kurumlar aracılığıyla denetimler konstrüksiyonlır. Yangın merdivenleri;

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve yamanın geçişini dikilmek ciğerin özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının gayrı odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Ters takdirde hem karınerideki insanın hem de ürkü halinde dâhileriye aptal giren insanın gönülının tehlikeye atılması kabilinden bir hava nutuk Yangın Çıkış Kapısı konusu olmaktadır.

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe pot yapılmaması müstelzim bir alışverişlemdir.

Report this wiki page