Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına kızılınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce muamelei strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

çoklukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal Yangın Merdiveni Kapısı bir gösteriş üstlenmektedir.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere bakılırsa hangi strüktürlarda yangın bapsı dökmek zorunludur bakacak olursak;

Fevkda mevki vadi kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

l Yangın Merdiveni Kapısı Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Binalarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının şule iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bunun yürekin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni dair uzmanlaşmış firmalar, bap ile müteallik uzmanlıkları doğrultusunda sorunsuz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın kapısı Yangın Merdiveni Kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page